Over ons

Met een glimlach van boord

Het is onze missie om gasten met een glimlach van boord te laten gaan, zodat ze denken: “dat was een bijzondere ervaring”. De afgelopen tien jaar is ons duidelijk geworden dat het bij organiseren van vaartochten niet gaat om het verhuren van een boot, maar om het creëren van een beleving. Dit is dan ook waar we dagelijks mee bezig zijn. Wij richten ons op particulieren en bedrijven en bieden een high-end hospitality ervaring. Dit betekent dat wij elke vaartocht van begin tot eind met veel aandacht voorbereiden, uitvoeren en evalueren. Zo weten wij met onze 7 luxe (salon)boten en een gedreven team steeds weer een bijzondere ervaring neer te zetten. Ik stel u dan ook met gepaste trots voor aan ons team.

Bastiaan Peters
Algemeen directeur

Marit Groeneveld
Accountmanager

“Op het moment dat u contact opneemt met Amsterdam Boats, zal ik eerst met u kennismaken. Door de juiste vragen te stellen probeer ik precies te begrijpen welk doel u voor ogen heeft. Pas als ik dat scherp in het vizier heb ga ik de vaartocht samenstellen. Met uitgekiend maatwerk probeer ik zo het perfecte antwoord te bieden op de behoefte van de klant, zodat alles tijdens de vaartocht op z’n plek valt.”

Floor Duindam
Planning en organisatie

“Zodra er een vaartocht geboekt is, is het mijn taak om elk onderdeel van de vaartocht precies op tijd te laten beginnen en eindigen. De voorbereiding van de bemanning, de aankomst op de opstaplocatie, het verwelkomen van de gasten en het serveren van het eten. Dit moet zo gepland zijn dat de bemanning de verschillende onderdelen van de vaartocht naadloos in elkaar kan laten overlopen.”

Daniël van Vliet
Facilitair coördinator

“Voordat ik met de voorbereiding van de boten aan de slag ga overleg ik met mijn collega’s van planning en organisatie. Wat zijn de wensen van de gasten? Welke afspraken zijn er gemaakt? Welke sfeer moet er worden neergezet? Op deze manier weet ik precies wat er moet gebeuren. Het is zo gaaf om dan het eindresultaat te zien: een glimmende boot met een opstelling die klopt, aangekleed met linnen en bloemen en met net gedekte tafels. Zo’n boot draag ik dan ook met trots over aan de bemanning.”

Onno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot. Tijdens de vaartocht wijs ik onze gasten op de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Ik werk al jaren samen met een hechte club bedieningsmedewerkers die hun vak verstaan. Samen met hen zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”


Stephan van Eijkelenburg
CTO
Stefan van Haaster
Account Manager
Marjolein Bakker
Hospitality manager
Willem-Jan van Hardeveld
Host
Amir Rahim
Administratief medewerker

Contact met Amsterdam Boats

Stuur ons een e-mail en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Liever telefonisch contact?
Bel ons op (020) 624 76 35.
Liever telefonisch contact? Bel ons op (020) 624 76 35.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Wij zijn aangesloten bij Boot Huren Amsterdam, het boekingsplatform voor luxe boten met schipper in Amsterdam.

Kantoortijden
Maandag - Vrijdag:
09:00 uur - 17:30 uur

Bezoekadres
Veemarkt 185
1019 CH Amsterdam

Bedrijfsgegevens
Amsterdam Boats B.V.
KvK-nummer 35331505
IBAN NL05 ABNA 0514 2813 75
BIC ABNANL2A
BTW NL820564862B01

amsterdam-boats-logo

Amsterdam Boats

(020) 624 76 35

Algemene verkoopvoorwaarden Algemene inkoopvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden en disclaimer Privacyverklaring © 2006-2018 www.amsterdam-boats.com. Alle rechten voorbehouden.

© 2006-2018 www.amsterdam-boats.com. Alle rechten voorbehouden.