Eten & drinken

Culinaire beleving op de grachten

Amsterdam Boats werkt met zorgvuldig geselecteerde cateraars en restaurants die onze visie op het gebied van gastvrijheid en culinaire beleving ondersteunen. We werken met eerlijke, lokale ingrediënten die door de chefs met liefde worden bereid en prachtig worden opgediend. Uw gerechten krijgen een extra dimensie met de heerlijke wijnen van onze sommelier Arisz et Al. In 2011 en 2016 won Arisz et Al de Grand Prix Saint Hubert, de oudste en meest prestigieuze blindproefwedstrijd van de Benelux.

Gastronomie in balans met de unieke ambiance van onze comfortabele boten.

Service met een glimlach

Wij staan ervoor dat het eten lekker is, mooi wordt opgediend en met aandacht wordt geserveerd en zijn trots op de producten die we leveren. Dat doen we dan ook met een lach. Varen over de prachtige Amsterdamse grachten met lekker eten en drinken en goed gezelschap is voor iedereen een beleving om blij van te worden.

Lees hier meer over ons ➔

Met aandacht gepresenteerd

“De vaartocht was tot in de puntjes verzorgd. Opvallend was de prachtige presentatie van de catering die was aangekleed met bijpassende items. Het rijkelijke buffet was een echte eye-catcher en bijzonder lekker bovendien.”

– Mevrouw van Tilburg

Gastronomie en kwaliteit

Eerlijk en lekker eten betekent dat het eten vers bereid uit de keuken aan boord komt. Amsterdam Boats werkt daarom met selectie gerenommeerde aan het water gelegen restaurants en cateraars waaronder het Amstel Hotel, Bridges (The Grand), Van de Kaart, en Restaurant 212.

Wij zorgen ervoor dat u eten kort voor uw aankomst aan boord wordt gezet, maar meestal halen we tijdens de vaartocht het eten op. Rechtstreeks uit de keuken geserveerd en een door onze gasten zeer gewaarde gebeurtenis tijdens programma.

Producten uit de regio

Amsterdam Boats werkt met cateraars en restaurants die onze ambities op gebied van eten en drinken ondersteunen. Duurzaam geproduceerd eten boordevol gezonden en smaakvolle producten afkomstig van lokale leveranciers.

Onze sommelier heeft naast de klassieke wijnen ook prachtige wijnen van Nederlandse bodem zoals van landgoed de Apostelhoeve en de Kleine Schorre voor u geselecteerd. En in de scheepsbar treft u heerlijke echt Amsterdamse speciaalbieren van onze buren van Brouwerij ’t IJ.

“Ik werk graag met Amsterdam Boats samen. Ze leggen de lat hoog en weten waar ze het over hebben, wat resulteert in mooie producten.”

– Aziz et Al, wijnleverancier

Ga alleen voor het beste

Lekker eten en drinken, mooie boten, vriendelijk personeel en aandacht voor uw gasten. Met onze gastvrijheid op hoog niveau op de Amsterdamse wonnen we drie FD Gazellen Awards en ontvangen we jaar op jaar uitstekende recensies en een gemiddeld beoordeling van ruim een 8,5.

Stapt u binnenkort met een grote glimlach bij ons van boord?

Doe een aanvraag ➔

Contact met Amsterdam Boats

Stuur ons een e-mail en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Liever telefonisch contact?
Bel ons op (020) 624 76 35.
Liever telefonisch contact? Bel ons op (020) 624 76 35.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Wij zijn aangesloten bij Boot Huren Amsterdam, het boekingsplatform voor luxe boten met schipper in Amsterdam.

Kantoortijden
Maandag - Vrijdag:
09:00 uur - 17:30 uur

Bezoekadres
Veemarkt 185
1019 CH Amsterdam

Bedrijfsgegevens
Amsterdam Boats B.V.
KvK-nummer 35331505
IBAN NL05 ABNA 0514 2813 75
BIC ABNANL2A
BTW NL820564862B01

amsterdam-boats-logo

Amsterdam Boats

(020) 624 76 35

Algemene verkoopvoorwaarden Algemene inkoopvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden en disclaimer Privacyverklaring © 2006-2018 www.amsterdam-boats.com. Alle rechten voorbehouden.

© 2006-2018 www.amsterdam-boats.com. Alle rechten voorbehouden.